Annonce
Annonce
brazuca er navnet på den officielle kampbold til VM i Brasilien i 2014. brazuca er navnet på den officielle kampbold til VM i Brasilien i 2014.

Brazuca er landet!

VM nærmer sig, og tiden er kommet til en fast VM-tradition: Adidas præsenterer den officielle kampbold til slutrunden i Brasilien i 2014.

1 2 Næste »

Bolden hedder brazuca, og navnet blev fundet ved en afstemning med deltagelse af over en million fodboldfans tilbage i september 2012. ”Brazuca” betyder ’brasiliansk’ og er en betegnelse for brasiliansk levevis.Designet på brazuca er ligeledes inspireret af værtsnationen Brasilien, som er berømt for sprudlende farver og masser af passion.

Bolden har været igennem et testforløb gennem mere end to og et halv år, der har involveret flere end 600 af verdens topspillere og 30 fodboldhold i 10 lande fordelt på tre kontinenter. Det gør brazuca til den til dato mest testede bold fra adidas, så der er ingen undskyldning for at spille dårligt til VM!

brazuca er ude i butikkerne fra i dag og kan også købes via Adidas’ hjemmeside. Vejledende udsalgspris er 1.000 kr. Replica-udgaver starter ved 150 kroner.

Tag del i optakten på www.facebook.com/adidasfootball eller på Twitter: @adidasfootball #allin or nothing.

På næste side kan du se billeder af bolden samt en historisk gennemgang af alle Adidas' officielle kampbolde!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
4 Kommenter
Den første Adidasbold fra 1970 er klart den fedeste. Hvis man beder folk om at tegne en fodbold, så er det sådan en slags bold, folk tegner.
05-12-2013 10:27 (Redigering udført!: 05-12-2013 10:27) · Svar
Jeg er måske lidt gammeldags. Måske en smule. Men jeg synes, at moderne bolde er lidt som at spille med en tung plasticbold. Jeg håber, at Adidas har droppet det med, at bolden slår i luften, for det virker ærlig talt som en lidt desperat måde at få flere mål i kampene.
Slutrunden bliver helt klart fantastisk, men det at Danmark ikke er med, trækker ned. Det gør desuden lodtrækningen på fredag mindre interresant. Men fra 1-10 må det blive 8,5.
F***** de er fed. Den må jeg have.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Det danske landshold får en flot nye Adidas-dragt, når de skal forsøge at kvalificere sig til EM i Frankrig i 2016. Se hele sættet her!

  • De største fodboldklubber har efterhånden udviklet sig til verdensomspændende varemærker, men hvilken klub kan prale af at have flest fans i verden?

  • Har du fuldt så godt med i ugens fodboldnyheder, at du kan svare rigtigt på spørgsmålene i GOALs store nyhedsquiz? Vi får se...

  • Igen i år uddeler den italienske sportsavis den prestigefyldte pris Golden Boy til det største talent i europæisk fodbold. Se, hvem der vandt i år!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk