Annonce
Annonce
Tør du prøve kræfter med GOALs nye billedquiz, hvor du skal gætte talenter? Tør du prøve kræfter med GOALs nye billedquiz, hvor du skal gætte talenter?

Billedquiz: Gæt et talent

GOAL 5 er som bekendt et stort talentnummer, og det vil vi gerne fejre med en temmelig svær billedquiz, hvor du skal forsøge at gætte talenter. Tør du?

Det kræver sin fodboldfan at gætte obskure fodboldtalenter ud fra slørede billeder, men GOALs brugere plejer at have forbløffende stor viden om selv de mest afsides kringelkroge af fodboldverdenen, så det klarer I sikkert flot. Eller gør I?

Prøv den nye billedquiz: Gæt et talent

Når du har testet dit syn og din hjerne, kan du prøve kræfter med GOALs mange andre tests og quizzer. Der er efterhånden mange forskellige i samlingen!

Se en komplet oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
3 Kommenter
8 rigtige. Ikke værst.
Hvordan klarede du quizzen? Det hjælper at have læst det nyeste nummer af GOAL.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • GOAL fortsætter hyldesten af forsvarsspillere, og turen er nu kommet til det centrale forsvar og kårer her Top 10 midterforsvarere i europæisk fodbold.

  • Efter gårsdagens fodboldfest i Parken blev GOAL inspireret til at lave en quiz om den danske pokalturnering. Tør du tage den? Pas på! Den er svær!

  • GOAL 5 er på gaden i morgen, og her kan du blandt andet læse om Sebastian Deisler og de andre supertalenter, der aldrig for alvor foldede sig ud.

Annonce
Annonce
Luk