Annonce
Annonce
Beckhams bedste mål!

Beckhams bedste mål!

Becks er kommet til PSG, og hva' så? Tjo, der var vist noget med, at han kunne tonse til klatten!

Det kan godt være, at mange har rynket på næsen over, at David Beckham nu er kommet en tur til Paris Saint Germain, for hvad skal han dog bruges til i Frankrig, som i forvejen råder over stjerner, der ikke er i deres karrierers efterår? Hvad er det egentlig han kan?

Om Becks bliver en succes i PSG, skal vi nok lige vente et par måneder på at finde ud af, men sikkert er det i hvert fald, at han tidligere har vidst, hvordan man skulle sparke til bolden, og det er der kommet rigtig mange mål ud af. Tjek lige denne video, hvor David Beckham viser, at han trods alt kan mere end fede den i USA.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Moderne fodbold er fyldt med rigmænd, der kaster om sig med penge. Tag GOALs store rigmandsklubquiz, og find ud af, hvor meget du ved om rigmandsklubber!

  • Den 7. januar 2013 uddeler FIFA Puskas Award, prisen for det bedste mål i 2012. Feltet er nede på tre kandidater. Se årets tre bedste mål her!

  • Selvom vi har sneget os ind i 2013, og flere af ligaerne holder vinterpause, skal vi stadig til det: Her er GOALs liste over Europas 10 bedste klubber i december!

  • Den første runde af Champions Leagues ottendedelsfinaler er spillet. Hvem blev vindere, hvem blev tabere, og hvem er nu favoritter til at vinde turneringen?

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk