Annonce
Annonce
Bendtner glæder sig til EM. Bendtner glæder sig til EM.

3 hurtige til Bendtner

GOAL kom igennem til Nicklas Bendtner og fik stillet ham tre hurtige spørgsmål om Danmark og Danmarks chancer ved sommerens EM-slutrunde.

GOAL kom igennem til Nicklas Bendtner og fik stillet ham tre hurtige spørgsmål om Danmark og Danmarks chancer ved sommerens EM-slutrunde.

Hvor langt kommer Danmark til EM?
Jeg tror, Danmark har en chance for at komme videre fra gruppespillet. Jeg synes, vi har et godt hold, og når alle er kampklar, og vi ikke har nogen skader, kan vi skabe store resultater, hvilket vi også har vist i kvalifikationsturneringen. Hvis vi kan bygge videre på det, vil vi have et stærkt udgangspunkt, og vi vil blive meget svære at slå.

Hvem er den vigtigste spiller i turneringen?
Jeg synes, at Spanien har de mest fantastiske spillere, og det er et fantastisk hold og dem, alle bare vil slå i turneringen. De to vigtigste spillere for mig, hvis jeg kan sige to, må være Xavi og Inesta, på baggrund af måden de spiller på og den måde, de opstiller holdet på. Det er to meget meget farlige spillere, og de vil gøre ethvert hold endnu bedre.

Hvad synes du om, at Morten Olsen har forlænget i yderligere to år?
Det er stort for os, og vi er alle rigtig glade for det. Vi spillere snakkede med ham forinden og fortalte, at vi godt kunne tænke os, at han blev. Så han har altid følt, at han var et sted, hvor folk havde lyst til ham. Så jeg tror, at det har været medvirkende til at give ham et kæmpe boost, og jeg tror, at det også har været med til at få ham til at overveje at forlænge. Det er godt for hele nationen.

Se mere om samme emne:
5 Kommenter
arsenal810 sagde:
han hedder iniesta. :)


Fejlen er nu rettet!
22-02-2012 13:41 · 0 Point · Svar
han hedder iniesta.

:)
21-02-2012 18:20 · 0 Point · Svar
:-)
21-02-2012 17:41 · 0 Point · Svar
Haahaa
21-02-2012 17:40 · + 1 Point · Svar
så find da en mand man gider at høre på fra landholdet og ikke den dummeste... :-)
21-02-2012 17:17 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce