Annonce
Annonce
10 ting du nok ikke vidste om Messi!

10 ting du nok ikke vidste om Messi!

Grav dybt, og du skal finde! Er du klar til at få genopfrisket din viden om verdens bedste fodboldspiller?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste »

Der er ingen tvivl om, at Lionel Messi er en af verdens absolut bedste fodboldspillere gennem tiderne, og lige så poleret hans spil er på banen, lige så poleret er han uden for banen. Lionel er en god dreng! I modsætning til mange andre af hans stjernekollegaer, der vælter sig i damer, alkohol og hurtige biler, så har Messi formået at holde sin sti ren. Det betyder dog ikke, at han er kedelig! GOAL har samlet 10 facts om den lille troldmand og du kan kigge med på de næste sider, hvor vi gennemgår nogle af de lidt mere skæve facts om stjernen fra Argentina.

Ved du noget spændende om Messi, som du vil dele med os andre?

Fact 1
Messi blev i 2004 tilbudt at spille på det spanske ungdomslandshold, men det blev i stedet Argentina, som fik glæde af hans evner.

Klik på 'næste' for at se det næste fact!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste »
Se mere om samme emne:
17 Kommenter
Vidste faktisk dem allesammen :´)
Annonce
6
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvilke fodboldspillere er mest populære? GOAL har undersøgt sagen, og her kommer listen over de 10 fodboldspillere i verden, der har flest fans på Facebook!

  • Spillernes trøjenummer har stor symbolsk betydning i moderne fodbold. Hvor meget ved du om trøjenumre? Tag GOALs store trøjenummer-quiz og få svaret!

  • Cristiano Ronaldo er verdens mest populære spiller, men hvor meget ved du i grunden om ham? Det kan du få svar på ved at prøve GOALs store Cristiano Ronaldo-quiz!

  • Hvor godt fulgte du med i efterårets spændende Champions League-gruppespil? Tag GOALs store Champions League-quiz og få svaret!

Annonce
Annonce
Luk