Annonce
Annonce
10 skæve facts om Cristiano Ronaldo!

10 skæve facts om Cristiano Ronaldo!

Hvor meget ved du om den portugisiske super star?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste »

Cristiano Ronaldo er fodboldspilleren de fleste elsker eller elsker at hade, men sikkert er det, at han uden tvivl er en af verens bedste fodboldspillere. GOAL har kigget nærmere på Cristiano og fundet frem til 10 lidt skæve facts om Real Madrids skarpskytte, som du kan tjekke igennem på de næste sider.

Ved du noget spændende om Ronaldo, som du vil dele med os andre?

Fact 1
Da Ronaldo var ungdomsspiller, trænede han med vægte på benene, mens han prøvede at drible med bolden, for han mente, at det ville gøre hans teknik bedre, fordi han uden dem ville blive endnu hurtigere med bolden.

Klik på 'næste' for at se det næste fact!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste »
Se mere om samme emne:
4 Kommenter
Jeg har været på Madamme Tousods og der spiller Cristiano altså i Portugal trøjen men tilgængæld spiller Messi der står ved siden af ham i Barcelona trøjen
Lol

Ronaldo den bedste <3 forever. .P.s. Sån er det squ bare ;)
Vidste da nogle af dem.
De er ikke helt skæve. B-)
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvilke fodboldspillere er mest populære? GOAL har undersøgt sagen, og her kommer listen over de 10 fodboldspillere i verden, der har flest fans på Facebook!

  • Cristiano Ronaldo er verdens mest populære spiller, men hvor meget ved du i grunden om ham? Det kan du få svar på ved at prøve GOALs store Cristiano Ronaldo-quiz!

  • Fodboldspillere bliver konstant handlet for store beløb, og de største stjerner kan indbringe enorme summer. GOAL kårer de 15 største transfers i fodboldverdenen.

  • Hvor godt fulgte du med i efterårets spændende Champions League-gruppespil? Tag GOALs store Champions League-quiz og få svaret!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk