Annonce
Annonce

Søg | Aktive indlæg

Krystalkuglen: Spanien bliver Europamester Options
2012em.dk
8. juni 2012 08:14:59 Anmeld

Tilmeldt: 02-06-2012
Indlæg: 14


Tilbage til toppen
2012em.dk kommer med et bud på, hvem som pt. har størst momentum til at snuppe EM-titlen til sommer. Se mere på EMomentumeteret.

1
Ved indgangen til EM er Spanien favoritter til EM. Tyskland havde på et tidspunkt overtaget, men det har Tyskland formøblet. Skal 2012em.dk sætte en 10'er på vinderen, så er det her.

2
Tyskland har potentialet til guld. Og de kan meget vel snuppe det. Men optakten har givet grobund for tvivl. Skal 2012em.dk sætte endnu en 10'er, så er det her. Spanien eller Tyskland er potato patato.

3
Frankrig kommer ind til EM som ubesejret i 21 kampe. Respekt! En lignende statistik havde Frankrig imidlertid også i 1992. Og her endte historien skidt for Frankrig og godt for Danmark.

4
England ligger lidt underligt højt på EMomentumeteret, men de fortjener det. De spiller ikke prængende, men de engelske stjerner spiller pt. op til deres til tider overvurderede status.

5
Holland har stjernerne og har seneste slået Slovenien med 2-0 og Nordirland med 6-0. Pas på Danmark!!

6
Rusland er, hvor de skal være. De har slået Italien med 3-0 og er mere end klar til at spille i EM's nemmeste gruppe. Alt ser godt ud.

7
Portugal ligger nu under Danmark på FIFAs verdensrangliste efter 0-0 mod Makedonien og 1-3 til Tyrkiet. Ronaldo hvor er du?

8
Målmanden Petr Čech er hot. Tjekkiet står og falder med ham.

9
Zlatan og Sverige slog Serbien i den sidste opvarmningskamp på et afgørende mål af netop Zlatan. Er Zlatan klar, så er Sverige klar. Sverige rykker derfor tættere på guldet.

10
Kroatien har mistet Olic. Et tab, som koster en plads på EMomentumeteret.

11
EM starter nu! Polen er klar, og det bliver ikke bedre på EMomentumeteret.

12
Italien er ramt af en match-fixing skandale De kan risikere at falde helt sammen til EM. Men så igen, de er og bliver lumske til slutrunder.

13
DANMARK har ingen skader - alt ser lyst ud på trods af elendigt spil i opvarmningskampene.

14
Irland har spillet nogle fornuftige opvarmningskampe.

15
Grækenland er sentationelt rykket en plads op. Holdet har på det seneste spillet fornuftigt - og kan måske overraske igen.

16
Ukraine er ramt af intern politisk uro og et dårligt fodboldhold. Seneste tabte de 0-3 til Østrig. Spillerne havde åbenbart "dårlig mave". Uha - dette er en værtsnation med store problemer.Quick Reply Gem
Du skal være medlem og logget ind for at svare.Hop til Forum
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum.
Du kan ikke svare på indlæg i dette forum.
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke ændre dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke lave afstemninger i dette forum.
Du kan ikke stemme i dette forum.

RSS

Annonce