Annonce
Annonce
editor
43 år gammel dreng fra Brønshøj
Sejr!
@ Rasmus:
Vi er meget opmærksomme på aktivitetsniveauet, som er alt for lavt. Der bliver arbejdet sideløbende på flere forskellige løsninger, og i april skal vi holde et stort møde om sagen. En af grundene, tror jeg, er, at profilerne er uinteressante og upersonlige. Jeg tjekker for eksempel aldrig min væg, som du kan se :)

@Troels:
Ja, det billede er ikke særlig godt. Det var et eksempel på et billede, der så godt ud på en computerskærm, men dårligt ud på papiret. Jeg har selv prøvet det engang med Messi, hvor vi fandt et helt vildt fedt billede af ham i fuld fart. Da jeg siden så billedet i bladet, var det rædselsfuldt, og jeg blev (fuldt berettiget) skældt ud for det af en af mine venners børn :)

Jeg kan eventuelt kompensere med et ordentligt billede af Suárez i Liverpool-dragt? Men det bliver kun en tosiders plakat og kan først blive i GOAL 5. Hva
false
Hold op hvor var jeg skuffet over at se den store plakat med Suarez var fra uraguay? og så var det et ekstremt dårligt billede oveni. Især på grund af sneen på hele billedet. Hvorfor tager i ikke et billede af ham fra Liverpool hvor han jubler efter en af hans mange scoringer? jeg er virkelig skuffet. det burde virkelig være en ommer fra jeres side af !!
false
Hej Michael. Kan du huske mig?

Nu var jeg sindssygt aktiv på den gamle side, hvor aktivitetsniveauet var virkelig højt! Hvordan er det nu? Jeg synes godt nok, det er sløvt herinde!
false
GOAL App'en er udskudt, fordi vores udviklingsafdeling har fået travlt med andre projekter. Jeg skal nok melde tilbage, når jeg ved mere.
false
Goal app kom nu..................
false
Okay
false
@CGDFC
editor@goal.dk

@Alex_messi10
Nej, det er et selvstændigt magasin, som udkommer seks gange om året. Der fulgte bare et lille prøvenummer med GOAL 1/2013, så man kan se nogenlunde, hvordan det ser ud.
false
hej editor når man har goal abbonement for man så også goal junior
false
hvordan sender jeg et brev til jer?
false
Flere af de der små afstemninger nederst på GOAL.
false
(-:
false
@lampard02
Jeg går sent i seng :)
false
se min blok
false
Hvad sker der lige. Stort set alle de sidste battlechamps er lagt ind klokken 12 om natten.
false
Som sædvanlig ved jeg ikke særlig meget, men jeg hørte, at vi får vores gamle udvikler Henrik igen snart, og han er en rigtig, rigtig fin fyr, som plejer at rykke hurtigt, når vi beder om noget. Klubberne er helt sikkert på programmet, for vi ved godt, at det nuværende ikke er holdbart i længden.
false
Kunne virkelig godt tænke mig at få klubberne igen, jeg ville personligt bruge meget mere tid på GOAL.dk hvis de var der.

Hvornår ville de evt. Komme igen?

Tak, Chicharito14
false
Den er netop blevet udskudt til senere på grund af andre app-projekter, men den kommer før eller siden. Forhåbentlig i 2013 :)
false
Hvad hedder den?
false
Hvor meget?
false
Okay
false
Statistik
Medlem siden 11-05-2007
Sidst logget ind 06-04-2018 00:30
  • 3267 Kommentarer
  • 68141 Aktivitetspoint
  • 5706 Forumindlæg
  • 121 Goalpoint
  • 1696 Timer på siden
  • 17980 Visninger
  • 7 Blade
Annonce
Annonce