Annonce
Annonce
Najila_Ronaldo
20 år gammel pige fra Odense C
WIN, DRAW OR LOSE I WILL ALWAYS LOVE REAL MADRID! VAMOS CRISTIANO RONALDO!
Nah kender kun Sandra herinde fra i virkeligheden :D
false
Haha, i orden, forstår dig godt, du skal nok lære det med tiden. :D
false
haha du er jo Barca fan...! Men er der ikke en Real spiller du respektere?
false
baah holder med ham :p
false
haha :D Ham og mig er konstant oppe at skændes..! Nogle gange kommer vores naboer og siger vi skal holde vores kæft, især til El Clasico kampene, der er balade...! hahahah :P
false
Din bror lyder fornuftig :D
false
Nej nej men det er rigtig nok vi skal bruge alle vores spiller når det er el clasico og vi får det også svært i år fordi at vi skal møde barca 3-4 dage før vi møder man united..! :-) Du minder meget om min bror han er 20 har ku lide Ronaldinho siden han var 4 og kan stadig lide barcalona!<3
false
At det i havde spillet mod Barca 3 dage før var grunden til i røg ud, det var jo det samme med Barca men du hører ikke mig bruge det som undskyldning over Chelsea vandt. :)
false
Har været Barca fan siden jeg var 6 år, og selv spillet fodbold siden jeg var 5.
Har altid været Ronaldinho fan, men da jeg så Messi spille et par kampe allerede i 2006, begyndte han også at blive mit idol. Men elsker Barca mere end nogle spiller. :´)
false
Men det er typisk NOGLE barca fans som elsker kun barca fordi Messi! men sorry hvis du ikke er sådan..! Respektere dig fordi at du elsker barca lige meget hvad, om en spiller flytter eller noget andet. Der er mange som tror jeg elsker real madrid bare fordi Ronaldo men han er stjernen på holdet, men hvis han flytter er jeg ikke den type som flytter med spiller...:-)
false
tror ikke du kender min fodbold baggrund hvis du tror jeg ville det.
false
Tusind tak!:) Hey @Messidona du skal ikke diskutere fodbold med mig, for så vinder jeg sku..! Er ikke en almindelig pige..! Elsker ikke Real Madrid bare fordi ronaldo hvis han flytter er jeg ikke typen som forlader klubben som de fleste gør! Det ville du sikkert også gør hvis Messi flyttede som han ikke gør...!
false
Velkommen på GOAL, godt med nogle flere brugere :D
false
Så lidt!
false
OMG! Ronaldo fans burde lærer at blande sig uden om, og koncentrer sig om at kigge på mr.prettyboy :)
false
Tusind tak :) Er glad for at du tager så godt imod mig! Ja, self. er jeg Real Madrid fan hvad skulle jeg ellers være....FCB fan? Står der måske ***** på panden af mig heheh Tak endnu en gang ;)
false
Velkommen til Goal :D Fedt, men endnu en pige, og endnu federe er at du er Real Madrid og Ronaldo fan ligesom jeg!
false
Statistik
Medlem siden 02-12-2012
  • 16 Kommentarer
  • 130 Aktivitetspoint
  • 3 Forumindlæg
  • 1 Goalpoint
  • 2 Timer på siden
  • 298 Visninger
  • 0 Blade
Annonce
Annonce