Annonce
Annonce
Kan Manchester United følge op på den flotte 5-0 sejr over Leverkusen, når de søndag besøger Tottenham? Kan Manchester United følge op på den flotte 5-0 sejr over Leverkusen, når de søndag besøger Tottenham?

Weekendens fem vigtigste kampe

I denne weekend henter vi kampene fra fire forskellige ligaer i Europa. Men vi starter og slutter i den engelske Premier League

1 2 3 4 5 6 Næste »

Det er en lidt stille weekend uden de helt store tunge opgør. Så I denne uge skal vi lidt mere rundt i de europæiske ligaer for at finde de største kampe. Fem forskellige ligaer er der kampe fra.

De fem vigtigste kampe indgår alle i Ugens Battlechamp, som du kan deltage i her.

God fodbold weekend!

1 2 3 4 5 6 Næste »
Se mere om samme emne:
3 Kommenter
Moderator_Camila
Som en dansk side, tænker jeg også at FCK-Brøndby burde være med..
Bare rolig, Aldos seneste projekt skal nok vinde... Det er usandsynligt, at FCK kan spille en kamp, uden at enten målmanden eller forsvaret dummer sig...
30-11-2013 00:45 · 0 Point · Svar
Som en dansk side, tænker jeg også at FCK-Brøndby burde være med..
29-11-2013 18:30 · 0 Point · Svar
Tjaah...
29-11-2013 17:53 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • De største fodboldklubber har efterhånden udviklet sig til verdensomspændende varemærker, men hvilken klub kan prale af at have flest fans i verden?

  • Har Ronaldo allerede vundet Guldbolden? Tja, men Mutu har igen fået ballade og filosoffen er selvsikker. Der er nyt fra Twitter

  • Hvor godt kender du de største stjerner i europæisk fodbold? Kan du genkende dem selv med sløret identitet? Det kan du få svaret på her!

  • Der er godt en måned, til transfervinduet åbner igen, og storklubberne er allerede i gang med at lave indkøbslister til januarudsalget. Se dem her!

Annonce
Seneste debatindlæg
Annonce