Annonce
Annonce
 • "Så du lige mig lægge op til Sergio Ramos´ selvmål, Cristian?".
 • "Åh, jeg tror, jeg dør!".
 • "Se selv, han har faktisk fået et blåt mærke, der gør vildt naller...".
 • "It''s an early bath for you, mister!".
 • "Åååårh hvaaaaaaad!?".
 • "Jeg flår dig til haggis og æder dig efter kampen, dommer!".
 • Chok: Mourinho foreviget i sympatisk gestus!.

Nanis røde kort

Manchester United blev slået ud af Champions League af Real Madrid efter et kontroversielt rødt kort til Nani. Var det en korrekt udvisning?

Nu har vi fået Champions League-kampen tirsdag aften på afstand, og pulsen er nede i et fornuftigt leje, og derfor kunne det være interessant at se nærmere på det røde kort til Nani, der fik afgørende betydning for ottendedelsfinalen mellem Manchester United og Real Madrid.

Her er en video af episoden. Spol cirka 34 sekunder frem for at springe diskussionen over.

Efter kampen nægtede en rasende Sir Alex Ferguson at tale med pressen, og der gik ikke mange minutter, inden de sædvanlige fantasifulde konspirationsteorier om kampens dommer Cüneyt Çakir florerede på nettet. Omvendt lød der for en gangs skyld velovervejede toner fra den tidligere United-børste Roy Keane, som selv trak et rødt kort eller 11 i sin United-karriere. Keane påpegede, at selvom udvisningen måske var lidt hårdt dømt, var det ikke en forkert kendelse, og Nani bar ansvaret, da han spillede hensynsløst og selv gav dommeren mulighed for at lange rødt ud.

Se YouTube-filmen og billederne fra episoden i galleriet. Hvad er din mening det røde kort? Var det en korrekt kendelse? Og hvorfor/hvorfor ikke?

Se mere om samme emne:
12 Kommenter
Jeg er da godt nok IKKE!!!!! United fan men.

De var begge to udenom det

1.Nanis Problem: Nani kommer løbene med et ben halvvejs oppe i fjæsetArbeloas Problem: Arbeloa Ser nok godt at Nani kommer løbene med Sit store fede ben oppe i Hovede højde men han tænker alligevel at han er da en stor og stærk fyr det tør han da godt men til problemet. Nani kommer løbene med sit ben i Hovede højde og Arbeloa løber direkte ind i ham jeg syntes nok et gult kort til dem begge
23-04-2013 19:13 · 0 Point · Svar
den er 50/50. Jeg ville nok ikke dømme den. Men skal den endelig dømmes, så er der også rødt kort. Det er lidt enten eller, for benet er jo alt for højt oppe. Jeg tror bare ikke, at Nani så ham. Dommeren må jo så have vurderet, at det gjorde han. Han gik også hen og snakkede med linjedommeren, før han tog en beslutning, for at være helt sikker, så det kan klart forsvares.
12-03-2013 15:49 · 0 Point · Svar
Synes ikk der er rødt... Nani går op for at tæmme den, og Arbeloa løber ind i benet. Ik misforstå mig! Arbeloa gør det ik med vilje, for han kunne ik nå at stoppe i sit løb, men sys' stadig ik der er rødt... Dog laver Nani farligt spil, hvilket gør at dommeren kan dømme det... :)
11-03-2013 16:28 · 0 Point · Svar
det er kun gul kort plus arbeloa selv løb ind i nani så kun det også være gul til arbeloa
09-03-2013 10:04 · 0 Point · Svar
lampard02
Videoen dur ikke selvom jeg har set den.
Nu virker videoen igen, i hvert fald for en tid
08-03-2013 23:13 · 0 Point · Svar
Videoen dur ikke selvom jeg har set den.
08-03-2013 17:37 · + 1 Point · Svar
der var sgu da klart rødt kort, en af mine venner sagde "han så ham ikke". Og det gjorde Nigel de Jong heller ikke da han flyvende stemplede Xabi Alonso i brystet. klart rødt kort!!
08-03-2013 15:32 · + 1 Point · Svar
Jynes også Nani havde benet lidt højt oppe.
08-03-2013 13:59 · + 1 Point · Svar
1. Den kan sagtens dømmes, ingen tvivl om det - Nani rammer Arbeloa i brystet og dermed er hans ben ALT for højt oppe, i andres tilfælde (Messi) ville Nani have ramt ham tæt på hovedet (måske på halsen) og det ville være livsfarligt.
2. Hvis United føler sig unfair behandlet, skulle de måske kigge på Rafael episode, KLART hånd på bolden i feltet og straffe til Real, måske skulle Rafael også smides ud, men ligesom Nani, kan den sagtens dømmes, og omvendt.
3. United skulle måske prøve at kigge ned ad sig selv, og spørge, hvorfor de ikke kommer foran 3-0, før alt det her skete..
07-03-2013 15:22 · + 1 Point · Svar
Det kan dømmes men det var selvfølgelig hårdt. Jeg ville nok ikke selv som dommer have dømt det. Men selvfølgelig er der farligt spil og Nani skal jo også tage hensyn til at der er andre på banen end ham selv
07-03-2013 14:36 · + 1 Point · Svar
den kan godt dømmes, minder mig om chl semifinalen barca mod real, med det pepe lavede på alves. :)
07-03-2013 12:37 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
 • Den første runde af Champions Leagues ottendedelsfinaler er spillet. Hvem blev vindere, hvem blev tabere, og hvem er nu favoritter til at vinde turneringen?

 • I 2003/04 blev Arsenal engelsk mester uden at tabe en kamp. Små ti år senere har klubben stadig sværere ved at hænge på i toppen. Hvordan gik det så galt?

 • Er du ekspert i fodboldtrøjer? Det kan enhver jo påstå, men nu kan du teste dine evner i GOALs store fodboldtrøjequiz.

 • Der er mange store og flotte fodboldstadioner i Europa, men hvilke er de største? Få svaret, når GOAL kårer Europas 10 største stadioner.

Annonce
Mest læste
Seneste debatindlæg
Annonce