Annonce
Annonce
Glade Liverpool-spillere fejrer, at de klarede GOALs store Liverpool-quiz i fin stil! Glade Liverpool-spillere fejrer, at de klarede GOALs store Liverpool-quiz i fin stil!

Hvor meget ved du om Liverpool?

Liverpool FC er en af verdens mest vindende klubber, men hvor meget ved du om dem? Tag GOALs store Liverpool-quiz og find ud af det!

Er du Liverpool-fan? Afslutter du samtlige dine sætninger med "YNWA"? Er du sur på GOALs redaktør, fordi han altid driller Liverpool? Drømmer du om Robbie Fowler om natten?

Kan du svare ja til blot ét af disse spørgsmål, bør du afsætte et par minutter på at gennemføre GOALs seneste quiz, der denne gang tester din viden om Liverpool FC.

Tag GOALs store Liverpool-quiz og se, hvordan du klarer dig.

Når du har klaret Liverpool-quizzen, kan du forsøge dig med en af vores mange andre quizzer. Der er noget for enhver smag, selv for United-fans.

Se en oversigt over GOALs quizzer her.

Se mere om samme emne:
6 Kommenter
[quote="mathia$_thors€n"]I lavet en quiz med Real madrid, barcelona, arsenal og nu Liverpool. Hvornår kommer der en med chelsea?I morgen vil jeg tro.
18-08-2012 17:19 · 0 Point · Svar
I lavet en quiz med Real madrid, barcelona, arsenal og nu Liverpool. Hvornår kommer der en med chelsea?
18-08-2012 17:02 · 0 Point · Svar
10 ud af 10 både i real madrid og liverpool quiz jeg er også RM fan og jeg er ikke liverpool fan så det er meget godt gået af mig når jeg lige får 10 ud af 10 rigtig i liverpool quiz
30-07-2012 16:46 · 0 Point · Svar
6, og jeg er ikke engang Liverpool fan, så det er ikke dårligt!
29-07-2012 20:17 · 0 Point · Svar
7 rigtige. :)
29-07-2012 19:32 · 0 Point · Svar
Når du har taget quizzen, kan du skrive dit resultatet her i kommentarfeltet, men lad være med at snyde, for ellers kommer Neil Ruddock efter dig og giver dig en venskabelig tofodstackling...
29-07-2012 18:17 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvem er verdens bedste målmand lige for øjeblikket? Det er svært at svare på, men nu kan du i hvert få GOALs bud på Top 5 målmænd.

  • Tror du, du ved alt om Superligaen? Så prøv kræfter med GOALs store Superliga-quiz, hvor du bliver testet i din viden om dansk topfodbold.

  • Manchester United betegnes ofte som verdens mest populære klub, men hvor meget ved du egentlig om dem? Tag GOALs store United-quiz, og find ud af det.

  • Hvilke fodboldspillere er verdens dyreste? Følg med, når GOAL kårer de ti spillere, der er blevet handlet for de største summer sammenlagt i karrieren.

Annonce
Mest læste
Seneste debatindlæg
Annonce