Annonce
Annonce
Christian Eriksen er i topform lige nu. Hvor meget ved du om ham? Tag GOALs store Christian Eriksen-quiz! Christian Eriksen er i topform lige nu. Hvor meget ved du om ham? Tag GOALs store Christian Eriksen-quiz!

Hvor meget ved du om C. Eriksen?

Christian Eriksen er det største danske talent lige nu og formentlig fremtidshåbet for dansk fodbold, men hvor meget ved du egentlig om ham? Tag GOALs quiz!

Det er sjældent, at danske fodboldtalenter trækker de store overskrifter uden for landets grænser, men Christian Eriksen er en undtagelse. Den lille fynbo betragtes som et af Europas største talenter, og med den form, han har vist i Ajax og på landsholdet i efteråret, går der nok ikke længe, inden vi ser ham i en større klub.

Nu kan du prøve din viden i Danmarks største talenter af.

Tag GOALs store Christian Eriksen-quiz!

Når du har testen din viden om Eriksen, kan du kaste dig over GOALs mange andre tests og quizzer. Vi plejer at sige, at der er noget for enhver smag, og det er ikke helt forkert!

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
5 Kommenter
10 rigtige! Kom i gang med opvasken, og giv mig din autograf bagefter, Christian!
26-11-2012 16:45 · 0 Point · Svar
Godt!
26-11-2012 15:12 · 0 Point · Svar
Nu virker linket!
26-11-2012 09:12 · 0 Point · Svar
Heller ikke mig!
26-11-2012 07:08 · 0 Point · Svar
Kan ikke tage quizzen!
26-11-2012 07:02 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • GOAL kårer de ti største talenter i den bedste danske række. Det viste sig at være overraskende svært, for der var mange at vælge imellem. Se listen her!

  • Juventus' historie har budt på både store skandaler og store triumfer. Hvor meget ved du egentlig om Den Gamle Dame? Tag GOALs store Juventus-quiz og få svaret!

  • Fodboldspillere bliver konstant handlet for store beløb, og de største stjerner kan indbringe enorme summer. GOAL kårer de 15 største transfers i fodboldverdenen.

  • Luiz Adrianos snydemål i Champions League har trukket store overskrifter rundt om i Fodbold-Europa. Hvem bærer ansvaret? Hvad bliver konsekvenserne?

Annonce
Mest læste
Seneste debatindlæg
Annonce