Annonce
Annonce
Champion League-finalen 2012 mellem Bayern og Chelsea. Champion League-finalen 2012 mellem Bayern og Chelsea.

Braget i München

Champions League-finalen tegner til at blive en både spændende og åben dyst mellem to reservespækkede hold, der higer efter det største klubtrofæ af dem alle.

Lørdag klokken 20:45 løber spillerne fra Bayern og Chelsea ind på det smukke græstæppe på Allianz Arena i München til den på forhånd mest jævnbyrdige og åbne Champions League-finale i årevis. Begge klubber har skuffet fælt i deres hjemlige ligaer i denne sæson: Bayern ved for andet år i træk at tabe mesterskabet til Borussia Dortmund, Chelsea ved at slutte helt nede på sjettepladsen. I Champions League har det imidlertid fungeret langt bedre for de to klubber, og man kan ikke indvende det store mod, at det er netop Bayern og Chelsea, der står i finalen.

Op til finalen har det store samtaleemne været karantæner. Der er mange spillere, trænere og fans, der har brokket sig over, at finalen kommer til at være uden flere af de største stjerner, fordi de har indsamlet for mange gule kort i løbet af turneringen. Det er bare for sent at klynke over det nu - alle kendte jo karantænereglerne, da turneringen gik i gang, og kunne have hævet stemmen dengang.

Faktum er dog, at vi kommer til at se to decimerede hold i finalen. Bayern må undvære midtbaneslideren Luiz Gustavo, backen David Alaba and midterforsvareren Holger Badstuber, og kommer dermed til at stille med en svækket defensiv, men der dog er fuldgode erstatninger for flere af dem i truppen. Chelsea er endnu hårdere ramt og mangler den alsidige forsvarer Branislav Ivanovic, den offensive drivkraft Ramires, den målfarlige tovejsspiller Raul Meireles og anføreren og forsvarsklippen John Terry. Især Ramires og Terry bliver svære at erstatte for Chelsea.

Den omstændighed, at Chelsea er svækket både i defensiven og offensiven, mens Bayern råder over sin offensive drømmetrio, Robben, Ribéry og Gómez, og samtidig har hjemmebane i München, peger på en tysk sejr, men omvendt kan Di Matteos tropper spille uden det samme pres som sydtyskerne, som skal vinde finalen for at redde æren efter to pinlige sæsoner. Ingen kan vel forvente, at en stedfortrædende manager som Di Matteo skal vinde en europæisk finale med et reservespækket hold på udebane? Man skal imidlertid heller ikke glemme, at Drogba har det med at hive noget ud af ærmet, når det virkelig gælder, og det gør det nu.

Allianz Arena, eller Fussball Arena som den hedder i dagens anledning, står klar til årets Champions League-finale! Hvem vinder?

Se mere om samme emne:
40 Kommenter
Jeg ville hellere være en dårlig vinder end en dårlig taber, men jeg ville nu allerhelst være en god vinder,,,
21-05-2012 00:08 · 0 Point · Svar
Wow en dårligere vinder skal man sgu lede længe efter.
20-05-2012 23:18 · 0 Point · Svar
[quote="Quaresma14"][quote="GreatBlue"][quote="funky-B"][quote="GreatBlue"]Hahahhhhahahshaaaaahahaahahahahahaahahahah vi vandt haha, lær det pøldetyskere og Eddie og også lidt Sandra så kan i lære det man! Torres spillede jo egentlig fremragende!Er det fremragende at miste bolden?Nå hej Bayern fan, hvordan føles det at tabe?
Haha, du er Chelsea-fan. Du burde ha' styr på den følelse :PJa, det var det jeg refererede til!
20-05-2012 21:13 · 0 Point · Svar
[quote="GreatBlue"][quote="funky-B"][quote="GreatBlue"]Hahahhhhahahshaaaaahahaahahahahahaahahahah vi vandt haha, lær det pøldetyskere og Eddie og også lidt Sandra så kan i lære det man! Torres spillede jo egentlig fremragende!Er det fremragende at miste bolden?Nå hej Bayern fan, hvordan føles det at tabe?
Haha, du er Chelsea-fan. Du burde ha' styr på den følelse :P
20-05-2012 19:24 · 0 Point · Svar
[quote="chrille11"]Det mega nedern :( Bayern havde fortjent at vinde. og Great blue: det eneste Torres egentlig gjorde var at heade en bold væk fra Chelsea's mål. andet gjorde han ikke.. jeg håber ikke de skadede Ribery.Og han tørrede også et par Bayern spillere, uheldigt han ikke fik scoret :-(
20-05-2012 19:17 · 0 Point · Svar
[quote="funky-B"][quote="GreatBlue"]Hahahhhhahahshaaaaahahaahahahahahaahahahah vi vandt haha, lær det pøldetyskere og Eddie og også lidt Sandra så kan i lære det man! Torres spillede jo egentlig fremragende!Er det fremragende at miste bolden?Nå hej Bayern fan, hvordan føles det at tabe?
20-05-2012 19:14 · 0 Point · Svar
[quote="GreatBlue"]Hahahhhhahahshaaaaahahaahahahahahaahahahah vi vandt haha, lær det pøldetyskere og Eddie og også lidt Sandra så kan i lære det man! Torres spillede jo egentlig fremragende!Er det fremragende at miste bolden?
20-05-2012 18:41 · 0 Point · Svar
[quote="GreatBlue"][quote="Quaresma14"]Så fik Rusland også vundet en Chl-titel :)Du mener Afrika!?
Nej, jeg mener Rusland :)
20-05-2012 16:37 · 0 Point · Svar
Det mega nedern :( Bayern havde fortjent at vinde. og Great blue: det eneste Torres egentlig gjorde var at heade en bold væk fra Chelsea's mål. andet gjorde han ikke.. jeg håber ikke de skadede Ribery.
20-05-2012 16:32 · + 1 Point · Svar
[quote="Quaresma14"]Så fik Rusland også vundet en Chl-titel :)Du mener Afrika!?
20-05-2012 15:19 · 0 Point · Svar
Så fik Rusland også vundet en Chl-titel :)
20-05-2012 12:12 · + 2 Point · Svar
kæft jeg syntes at det var synd at det absolut skulle værre schweinsteiger der brændte det sidste straffespark for bayern. ham som har bayern blod i årerne. nærmest alle andre end ham, han har fortjent bedre.

men det var sgu også bayerns egen skyld at de ikke vandt. kæft det var ringe af dem. ogj eg syntes kampens spiller skulle være cech, chelsea ville ikke være noget uden ham
20-05-2012 11:07 · 0 Point · Svar
Ryan Bertrand er 22 år gammel og en yderst ordinær venstreback (ret anonym for Forest i Championship i sidste sæson), der blev smidt ind på venstre midtbane udelukkende for at ødelægge Robbens spil. Det var ikke nødvendigt, for det klarede Robben fint selv. :)
20-05-2012 10:53 · 0 Point · Svar
We won!!!!!!!!!! Blue is the color!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20-05-2012 08:44 · 0 Point · Svar
@PrideofLondon
Hvis min yndlingsklub i hele verden havde vundet Champions League, ville jeg nok have fejret triumfen anderledes end at sende svinere af sted til én ligegyldig person, jeg tilfældigt havde mødt på nettet, men bevares... Tillykke med Champions League! :D
20-05-2012 00:06 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Tirsdag aften løb André Villas-Boas og Chelsea ind i endnu en fiasko. Er trænerens dage i London-klubben talte?

  • Søndag middag kom den længe ventede fyreseddel til André Villas-Boas. Hvad skal der ske med Chelsea nu?

  • Både Bayern München og Chelsea skal vende et udebanenederlag til sejr i Champions League.

  • Noget tyder på, at der alligevel bliver kamp om topscorertitlen i Champions League.

  • De otte kvartfinalister i Champions League er fundet. I morgen er der lodtrækning.

  • Chelsea fik tiltrængt succes i Champions Legue - kan det betyde et farvel til generationsskiftet?

  • Uanset udfaldet af aftenens nervepirrende semifinale bliver den tyske pokalfinale et vaskeægte topopgør.

  • Jupp Heynckes' tropper er sidste forhindring for Real Madrid inden en mulig finale mod Barcelona.

  • I aften løber Guardiolas mandskab på banen i London til sæsonens måske sværeste kamp: hævnens opgør mod Chelsea.

  • Én finale, to kriseramte finalister, der desperat trænger til titler. Der er lagt op til en vaskeægte neglebider i FA Cup-finalen.

Annonce
Mest læste
Seneste debatindlæg
Annonce